123 Royalty Free заплаща 50% и 36 цента за абонамент. Също така има сезирана програма (10% за продадена снимка на препоръчани фотографи). Разполага с 2,8 млн. снимки. Фотографите могат да предложат някои изображения безплатно, за да засилят трафика към портфейла си.

Can Stock Photo има наличност от 700 хиляди снимки от 6 500 фотографи, които продават всяка своя работа за $ 1. Авторите получават 50% и 25 цента за всяка изтеглена фотография.

Fotolia предлага 4 милиона снимки за онлайн продажби, като всяка от тях струва от $ 1 до $ 3. Сайтът плаща между 33% и 64% от продажната цена на фотографите.

Shutterpoint е с много високо заплащане, тъй като процентите варират между 70% и 85% (въз основа на royalty free license).

Photo Stock Plus плаща 85% комисионна минус 3,25% такса за обработка и на този сайт фотографите сами определят собствените си тарифи. На пръв поглед изглежда добра сделка, но предлага по-малка експозиция, в сравнение с другите сайтове. Статистиката показва най-продаваните изображения, което е полезно за планиране на бъдещата работа.

CreStock плаща 30% комисионна върху продажбите, с цени от $ 5 до $ 15 на изображение. Първите 100 продажби са с 20% комисионна, Свалянията с абонамент дават възможност да се плаща по 25 цента за продажба, като таксата е фиксирана.

SnapVillage предлага на фотографите да изберат цени от $ 1 до $ 50 на образ (избор фотограф) и royalty rate от 30%. Плаща 30 цента за изтеглене с абонамент.

Nature Photo Index въпреки името няма само снимки за природата, но притежава и такива за „технологии“ и „архитектура“. Твърдят, че дават 99% от продажната цена на фотографите.

Scoopt е сайт за новини и интересни за обществеността снимки. Scoopt ви позволява да продавате снимки на вестници и медии. Сайтът преговаря с редактори, за да получите най-добрата възможна цена и плаща на фотографите 40% royalty.

Citizenside е друг сайт, който продава снимки на медиите. Не е много ясно как работи, но комисионните за фотографите са „над 75%.“

Колкото до Flickr, това наистина не е място, където да продавате цифрови фотографии. Чрез партньорство си с Getty даде възможност на някои късметлии да публикуват снимките си в каталога Getty. С други думи, приемете го като покана само за най-талантливите потребителите на сайта.