Ако искате да купувате изображения от Фотолоя, първо трябва да се регистрирате на сайта. Регистрацията е безплатна и за извършването й са необходими само няколко секунди. С нея си осигурявате достъп до милиони професионални изображения безплатно или само за $ 0,75. По този начин си осигурявате възможността да се сдобиете с едни от най-добрите снимки от най-големите агенции в света на гарантирани най-ниски цени. Можете да използвате тези фотографии и векторни изображения за всички ваши дизайнерски нужди.

Закупуването на снимки от Fotolia се осъществява много лесно, достатъчно е да се следват следните три стъпки:
Стъпка 1: Създаване на безплатен акаунт.
Това отнема само 30 секунди и за да го направите, се нуждаете само от валиден имейл адрес. Членовете си осигуряват достъп до безплатни изображения и им се предлагат допълнителни функции, включително възможността да запазят колекции с любимите си снимки.

Стъпка 2: Изберете опция за закупуване
На този етап трябва да изберете някой от предлаганите Pay-As-You-Go план, както и закупуване на кредит, например $ 0,75 за количество. Кредитите са валидни за 365 дни от датата на покупката, така че ще разполагате с достатъчно време, за да изберете изображенията, от които се нуждаете.

Ако имате нужда от много снимки и ви се налага да купувате постоянно, ще ви бъде по-изгодно да си направите абонамент, вместо да купувате изображенията поотделно. Съществуват различни абонаментни планове, цените на които започват от $ 249 на месец, но ви позволяват да изтегляте по 25 или повече снимки всеки ден!

Стъпка 3: Търсене и изтегляне

Използвайте мощната търсачка на Fotolia, за да намерите точното изображение, от което се нуждаете или да разгледайте категориите и галериите, за откриете това, което ви харесва.

Новите абонаментни планове на Fotolia

Опростени и нови за използване, новите абонаментни планове сега са още по-гъвкави. Като се започне от $ 75,00 на месец, можете да си направите абонамент и да изтеглите изображения с най-висока резолюция (1 изтегляне), вектори (1 изтегляне) и видео в големи уеб формати (5 изтегляния).

Можете също да създавате и управлявате вашите подсметки, както и да проследявате техните движения и да преглеждате статистиките. Има и специална страница, посветена на въвеждането на промо кодове. Закупените файлове могат да бъдат изтеглени през първите 72 часа след покупката им. Със закупуването на абонамент, ще заплащате по-малко с $ 0,16 на снимка!

Можете да избирате между два вида абонаменти планове: дневни и месечни.

Ежедневни абонаментни планове
Дневните абонаментни планове, ще ви дадат достъп до изображения с висока резолюция, векторни изображения и дори видео (1 видео = 5 сваляния). Няма да е необходимо да купувате повече кредити, можете просто да изберете от 25 до 250 сваляния на ден и да изтегляте избраното в продължение на един месец! С този абонамент се възползвате от най-ниските цени – $ 0.16 на изображение.

За Ваше удобство, абонаментът се подновява автоматично за да се избегне прекъсването му.
Над 80% от съдържанието на онлайн библиотеката на Fotolia е достъпно чрез този абонаментен план.

Месечен абонамент
Повече гъвкавост! Вие ще имате целия месец, за да изтеглите от 50 до 5000 файлове. Ако през текущия месец не изтеглите всички тези файлове, те автоматично ще ви бъдат прехвърлени за ползване през следващия месец.

Цените за абонаментите са както следва:
за 1 месец – $249
за 3 месеца – $649
за 6 месеца – $1199
за 1 година – $2099