Момичетата с нисък ръст трябва да внимават какво обличат, защото дрехата може буквално да ги „смаже”. Има няколко начина да изглеждат по – високи, дори по –стройни и сега ще изредим няколко от тях.
Носенето на чарлстон може да изглежда като от 70 – те , но именно този вид панталон кара краката да изглеждат дълги.

За ниските момичета талията трябва да е висока, а разкрояването да почва от линията на коляното и да добавят чифт високи обувки за маскимален резултат.

Носенето на дълга рокля, може да изглежда страхотно отстрани , но тя стои добре на виоските момичета. Но има и една вратичка за дребните дами. Хубаво е, така наречената, макси рокля да има цепка, която да показва поне малко плът, пък ако няма цепка, която да разкрива част от краката, навитите ръкави също ще свършат работа.
Същото се отнася и за дългите поли. Те не стоят добре на ниските момичета. Най – добре е полата да е дълга до коляното и над него. Просто трябва да се избере къса пола, която да показва повече крака. Но не прекалено къса, разбира се.

А в случай, че си привърженик на на полите под коляното, избери отворени сандали на висок ток. Те ще компенсират скъсяването на краката от дължината на роклята или полата.
Изборът на панталон също е много важен. Хубаво е да бъде някой плътно прилепнат до тялото, защото дори да бъде малко по – широк, провисналият плат ще те забие в земята.

За ниските жени са подходящи ботите, а не дългите ботуши. Те също са стилни и удобни и отиват с всички модели поли над коляното.
Използвайки силата на облеклото, можем да постигнем перфектни резултати , та дори и да изглеждаме по – високи или по – слаби. Така ръстът ти, ще бъде последното нещо, което другите ще забележат, когато те видят.

Източник: Онлайн магазин за обувки MES.BG