И през тази пролет и лято дамите могат да се радват на платформите. Нещо повече те ще бъдат основен акцент тази година и благодарение на високите платформи можете да изглеждате стилни без много усилия.

Обувките на платформа са направени по такъв начин, че да не натоварват крака, но той да се чувства максимално в естествено положение. Остава само да изберете подходящ тоалет за подобен тип обувки, за да сте елегантни във всяка една ситуация.

Ако не сте от дамите, които са почитателки на високите обувки, то за вас дизайнерите са подготвили модели, които са от кориците през 70-те години, но както знаем модата се завръща.

С настъпването на пролетта специалистите съветват да се насочим към ярките цветове на обувките. Всеизвестен факт е, че тези цветове приповдигат настроението и вие сте по-жизнерадостни и сте заредени с положителна енергия. Смело можете да купувате каквито цветове ви харесват. Избирайте и универсални дрехи, които да подхождат на тези цветове.

За вечерно излизане са подходящи сребърните и златистите нюанси. Също така, за работно облекло можете да се спрете на класическата комбинация от черно и бяло. Ако не сте фенове на крещящите цветове, то без проблем можете да се насочите към пастелните, които винаги ще бъдат на мода.

Обърнете внимание и на връзките, все пак те правят женските крака да изглеждат още по-секси. Тази година продължава модата от миналата със сатенени връзки, както и връзки от други цветове. Можете да си изберете и такива, които да имитират животинска кожа.

Изберете токчета, които да са дебели и четвъртити. Острите и тънки токове са подходящи за официални събития и работа. Наблюдава се тенденция обаче да бъдат изместени от четвъртите, които са далеч по-удобни.

В заключение бихме добавили, че е модерно съчетанието на черно с ярки цветове, така че развихрете въображението си.